Höst.

Nu är nog fanimig hösten alldeles strax här, känner ju bara på morgonen nu hur kallt det är ute, och annars under dagarna med. Men det är myyyyyyyysigt ju, alla mysiga höst färger och mysiga stora tröjor att gå runt i, fiiifan, eller en ruskig dag när man bara kan mysa ner sig o läsa en jävligt bra bok ;) Eller film som dom flesta föredrar haha men jag gillar väll mer tystnaden och få läsa rad efter rad i en bok bara, så nice :) Liksom in i en egen liten värld nästan.
Nej nu när jag får pengar blir de massa nya tjocka mysiga tröjor och stora sjalar och halsdukar. NICE i like it haha.
Idag har det varit Kunskapscompaniet hela dagen lång, eller nästan heladagen lång.
Slutade lite tidigt med stanna en stund eftersom det regnade såååååå mycket, men sen slutade det plötsligt och solen kom fram =)
Så imorgon blir det mera Kunskapscompaniet, men det är ganska skönt ändå att vara där fast dom lååångtråkiga "lektionerna"  Men jaa det funkar, bara att kämpa sig igenom dagen. Men idag gick dagen lite fortare än i måndags och tisdags haha, våran grupp hade ganska bra diskutioner om överlevnad i öknen efter en flygkrasch lol =)

Men idag måste jag verkligen tipsa om en super låt =)


Coldplay - The Scientist. Fucking great.


Vilostund yeah.

Tog en powernap nyss haha, kände att jag behövde det eftersom jag inte är så van vid att vakna dessa nya tider man har om dagarna ;)
Har ju börjat på Kunskapscompaniet här i eskilstuna och de går ju ganska bra. Utom att dagarna lär bli väldigt sega, men mycket får man nog lära sig hoppas jag och det vore vääääääldigt bra om man kunde få jobb/praktik någonstans, har ett ställe jag skulle komma tillbaka o se om två veckor på och det är just där jag vill vara. Vore apnice haha!

Nu har jag ju bestämt mig för att vara ute och gå varjedag, och måste ta mig i kragen o göra det nu om en stund, VIKTIGT! verkligen. borde nog ta midje mått och sånt med för o se resultat, vissa tror ju resultatet står på vågen ;) Men så är ikke saken hehe

Så ut på spåret nudå, hejsvejs;)

Just det, kan ju tilläga att på fre dag blir det KRYSSNING. ohyeah cinderella here i come ;D

Heeerligt vader?

Härligt var det... Tog en promenad ut i spåret ungefär 3 km blev det hehe skönt känns det iallafall att få röra på sig. OCH DET BEHÖVS kan jag säga!
Ska till affären imorgon och köpa mina goooda smoothies, i promies you it taste like heaven HAHA nemen de är jäkligt gott och samtidigt ganska nyttigt, eftersom jag inte gillar frukost och hatar att trycka i mig en macka brukar smoothies funka utmärkt, väldigt bra att få i sig. kanske en knäckemacka då om man känner fört med hehe, annars kanske de blir lite för tunt.
Imorgon är det  måååååndag, booooring. Ska till kunskapscompaniet ock kolla med ledaren om han har fått mitt mail och att det funkade att klicka upp det, har ju inte word, eller har något som heter wordpad? :S kanske inte spelar någon roll. Men iallfall så ska jag nog höra av mig till fian hon ville väll till stan? möhö

fast nu kom jag på att jag måste städa utan kläder som ligger på hela sängen här och bädda rent innan man ska sova så jag säger hej dåååååå =)

just nu:

IRRITERAD!!!!!!!!!!!

Ibland får man vara jävligt irriterad. speciellt när vissa saker are what they are.! hum
VILL ut och gå o spåret men fan inte själv... och det är aldrig någon som PALLAR att gå med mig för folk är så jävla extremt LATA!!!! wtf vad är feeeeeeel?
Mmmm, ska iallafall försöka gå själv då, kul? eh nej

OLD- på den tiden man var lite tanig hehe

nattinatt

nu är det natt, klockan är 15 minuter över 12 och jag vill SOOOOOOOOOOOOVA.
Fick noja för nån timma sen  när en fet spindel kröp efter väggen :( Kan inte lägga mig o vara cool lugn i sängen då, tänker bara på spindeljävel isf HAHA faaaan hatar spindlar. varför finns dom vavavavavava?

GAAAAAH

Jag uppdaterar verkligen aldrig haha, men har faktiskt tänkt göra det nu några dagar men inte vart på datan så mycket =)
Arbetsförmedlingen har ju skickat mig till Kunskapscompaniet i en praktikgrupp nu så ska få vara där i fyra veckor eller så, hoppas bara jag får en praktik plats någonstans på ett bra ställe, vill ju inte direkt komma på ett ställe som får en att vilja dra haha. Men hoppas verkligen att jag får komma till ett ställe där jag trivs och då tänker jag på ett spec ställe där jag varit förr höhö =)

Jaa annars idag så vaknade jag väll typ halv 8, ovanligt? jaa för mig haha har ju typ haft det ganska slappt o sovit till 11 :) Nu är det ändring med det. Iallafall så drog jag på iväg på möte sen kom jag hem och åkte iväg lika snabbt igen med robin och lena till västerååååås moha. Vart till ikea lite och käkade på pizza hut. Fyyfan var ganska jätteseg efter ikea besöket, så medans lena o robin var in till en annan affär halvsov jag i bilen haha =) Men nu är jag äntligen hemma och de är skönt utom att jag verkligen behöver städa här, ser ju helt sjukt ut, usch! Måste sortera massa papper och sånt så man får lite struktur som förr, nu har jag ju bara tappat bort massa viktiga papper tydligen som jag verkligen behövde ha idag ju =( synd men men, de ska det bli ändring på yeah!
Jaa just det, jag beställde ju varor på Jula men ångrade mig sen eftersom tyckte det vart lite väl dyrt med några cykeldelar så jag skickade iväg ett mejl om att jag ville avbeställa ordern och visste då inte hur man gjorde!? Så jag fick tillbaka ett mejl där det stog att dom tar tillbaka ordern, yes tänkte jag och så fick jag ett bra idag!!!!!! "DITT PAKET HAR KOMMIT"  står det med feta bokstäver. wtf? Tog dom inte tillbaka min order? skickade iallfall iväg ett mejl för en stund sen och frågade varför paketet har kommit iallafall fast jag avbeställt. HUMM, Får annars ringa imorgon med o kolla extra. Orkar inte prata i telefon nu, och nu orkar jag inte skriva mer här haha och gissar på att ingen läser det här ändå ;) Men goooooood bye iallfall =)

RSS 2.0