Prosit.

Ja här sitter jag o nyser haha..
Buhu idag har jag varit extremt seg sedan jag vaknade. Måste vara de här dåliga vädret.
HAHA ett sms samtal med amme idag;

Jag; görs?
Amme: Ingenting.
Jag: ska vi dra till stan?
Amme: nej ska sola med jennie.
Jag: okej hörs sen
FEM MINUTER SENARE spöööregnar det
Jag skickar ett sms; Hur går det med brännan?
HAHAHA dumma ungar ut o sola i regn :D

Jaa annars har man inte gjort någonting som vanligt. Var ner till arbetsförmedlingen och friskanmälde mig och gjorde min uppföljning, en kort vart det hehe. Sedan sökte jag praktik därifrån och hoppas jag får det nu, det skulle vara jävligt bra. wiiieeoo, men otur som jag har fåt jag väll ingenting som vanligt höhö.
Nu blir det nog bara att ta det lugnt ska se en film och mysa i sängen tills jag somnar. Ska upp tidigt imorgon med eftersom vi ska dra till oxelösund moha, det blir bodaborg och fiske? haha rickard vill fiska får väll se om vädret tillåter sånt :D annars kan det ju vara avkopplande. Ja just det, måste berätta något från igår när vi var ut till ekängen och skulle handla så hoppar vi ur bilen jag lena o peter och lena som ser allt pekar och säger nemen titta där är ju inbrottstjuvens bil HAHA och där sitter dumhuvudet och vi stirrar som fan på honom och han ser det o blir jävligt nervös och börjar klia sig i ansiktet haha, ja det puckot vet tyvärr inte vart han har klampat in på för ställe haha
Nej nu blir det sängen och film.
Hejdå

oroliga natt

Såg väldigt oroligt inatt igen... fyfan tänker helatiden att det är någon som ska bryta sig in genom dörren o döda mig hahah nej eller inte men fan de är lite läbbigt :P
Vaknade 12 idag och är hur seg som helst, ska nog ut o ta en promenad runt området så man piggnar till lite. helt sjukt seg jag är. Ja idag vad händer då? Tror jag måste fixa med en massa papper idag suck så jävla tråkigt hoppar hellre över det men det måste göras. Funderar också på att söka jobb i norge? Men om man ska ha jobb där måste man ha bra med pengar innan man kommer dit med, tydligen dyrt där borta =/ det var ju synd för isf måste jag ju skaffa jobb här i sverige först för att få ihop pengar. men eftersom det inte finns några jobb som passar mig så kommer det nog ta ett tag =/ har funderat med på att söka till komvux i höst? Ska nog dit o prata med en handläggare och höra hehe.

Nu ska jag ut och gå, måste ha lite luft. Föresten foten har blivit bättre ;) mycket bättre, fast det värker lite i den iallfall suck!

Trött.Irre.

Är så trött pågrund av riktigt dålig sömn.
Ja amanda kom ju över igår o det var väldigt trevligt, så bestämde vi oss för att dra ner till Timeout haha men vi drog istället till harrys och det en väldigt bra ideé. Fast det var jävligt dåligt när vi beställde en stark öl och fick en öl som smakade lättöl? ehm, jag fram och klagade och så sa hon att de är så den är jag sa att Jamen om man beställer en starköl så ska den väll fan inte smaka lättöl? Liksom som om inte jag kan smaka skillnad på starköl och lättöl? Då har Timeout mycket godare och smakrikare öl haha. Jaja sket i det sen för beställde bara flasköl sen :) Var väldigt trevligt hela kvällen, Evelina och Maria kom dit senare med kulkul. haha fast som amme sa det var roligare på hemvägen än när vi var där hahah körd!

Men kom hem vid tretiden och var helt slut, vi gick och la oss sen började mitt bett att klia igen som fan så tänkte att jag skulle ge kortisonsalvan ett försök och den var underbar haha la mig för att försöka somna igen så hörde jag något oväsen utanför, tänkte först jävla katt eftersom det brukar vara en katt som smyger omkring här på nätterna men så hörde jag hur det dunka i staketet precis här utanför och så hörde jag hur någon viskade så tänkte jag vad i helvete är de där? Så jag väckte rickard och sa jag tror det är någon utanför så gick jag upp och smygkollade ut litegrand så ser jag en vuxen jävla man står och ska sno kläderna som händer på vindtorken precis utanför vårat fönster och då vrålar jag "VAD I HELVETE" hahahaha och fyfan vad han flög, han kuta till dörren av vårat staket och försökte öppna det och var riktigt stressad av att någon hade kommit på honom, och eftersom vi har en hakad grej som sitter för så var det tydligen väldigt svårt för honom och öppna men han kom ut tillslut. Och vet ni vad idioten säger? Jo Förlår förlåt jag har fått soppatorsk.. Jag ba och vadfan ska du med våra kläder till då om du har soppatorsk? dum idiot allstå så kör iväg sen med ett barn i bilen som hade soppatorsk! HAHA

Amanda och jag


Tisdag

Jojo, idag har det verkligen inte hänt ett skit. Lagade lunch och matlåda till älskling sen gjorde jag en urgod morottskaka haha ;P Sen har vi ätit lite mat här hemma o softat på altanen bara och snart kommer amme hit så ska vi hitta på någonting yeah. får se vad de blir haha.. är verkligen sugen på o ta något att dricka med alkoHOOOOOL men får inte fan... Eller tror inte jag får? bäst att låta bli när man äter så många mediciner nu hehe.
Har iallfall gått ner i styrkan nu på medicinen så är inte lika dålig i magen längre HAHA

Väntar o väntar... undrar om det verkligen kommer något amme? haha


aooouw

Är seg nu. riktigt seg!
Men idag har jag varit ute i det fria haha, har gått lite utan krykor idag, fast borde nog vila mer de är ju fortfarande lite svullet. Nyss när jag duschade så började det värka och klia som fan när vattnet droppa ner på min fot.. helt skumt. så fick stå med foten i lite högläge HAHA.
Jahap, annars så händer det väll inte så mycket, ska väll kanske ut och äta på onsdag om man har råd, har ju inte fått så mycket pengar den här månanden o jag måste verkligen spara pengar nu till höst/vinter, behöver lite nyare kläder hehe och skor då. love it ;) Fast det vore mycket roligare om man hade ett jävla jobb om dagarna och fick tjäna lite mer money, skulle vara så bra. men de går inte bra med jobbsökandet. söker jobb lite överallt men får inget svar ? huh... jaja Och söka i annan stad känns inte så lokande faktiskt kanske Norge? Det skulle jag nog faktiskt vilja, ska nog ta ett snack med Fanny nu heaheahea

Joo föresten var ju ut till Svärmors far idag och så fort vi kom dit ut, gissa vad som ligger i gräset då och krälar? Jo en orm jävel hahaha, fast ingen fara var ju i bilen och lite senare så kröp det fram en kopparorm i gräset och Lena flög iväg som en pil HAHAHA


Niceiga brillor, vems är dom? ;S


Soffpotatis.

Har legat/suttit i soffan hela dagen, igår med sen jag kom hem ifrån vårdcentralen.
Jag åkte ju igår och skulle hämta ut min kortisonsalva på apoteket och då hade min svullnat till så mycket att jag knappt fick på min min toffel längre haha. En av personalen på apoteket kollade på min svullna fot och tyckte det inte allst såg bra ut och var lite förvånad över att doktorn bara hade skrivit ut lite salva till något så svullet. Men berätta då att det hade blivit mer svullet efter besöket hos doktorn så hon sa till mig att jag borde åka till vårdcentralen på en gång så det gjorde jag, haha fick en tid och väntade o fick träffa en ny doktor som sa att det var riktigt allvarligt :O:O:O WHAT tänkte jag. Fick utskrivet stark medicin och så sa han åt mig att inte springa runt så mycket utan att ligga o vila med foten i högläge vilket jag gör nu.
Med en fin bristning på foten o en dämpad svullnad mår min fot mycket bättre än igår hihi.
Men just nu är jag så hungrig att jag vill spy HAHA visst är det skumt när man ibland blir så hungrig att man mår illa? verkligen hehe.
Men orkar inte ligga här längre, känner att de börjar bli blodstopp i foten så ska väll röra mig lite grand Iallafall haha. Ni kanske får lite mer bilduppdatering på foten o min härliga samling av medicin jag knaprar på nu så hej så länge.


Nattigen

Nu är klockan 01.07 och min fot vill jag hugga av buhu.
Har suttit och sökt igenom lite jobb och ska ner på stan imorgon (om jag kan gå) för att kolla lite jobb där med.
Men måste ju skriva ett j*vla cv-personligtbrev vilket jag inte tycker om för de är jag verkligen sämst på, att skriva om mig själv. Nej nu ska jag ta min kortison salva som suger och lägga mig i sängen.. känner mig lika seg som en sengångare och lika... HAHA nej vet ni jag känner mig som en zombie, i filmer ni vet dom haltar lite o är sega och hungriga som fan. SÅ känner jag mig nu HAHAHA seg haltig hungrig ;)

Ser ni skillnaden?


Ne fyfan..

Misstänker starkt att jag har TVÅ ormbett till bak på låret :S
Vad fan, undra om de är farligt om man har fler än ett bett? Måste ringa doktorn imorogn och fråga.
De gör djävulskt ont just nu, känns som om hela min fot brinner. och det är så svullet nu att jag fan tror huden ska spricka haha shit, aldrig varit med om något sånt här . jaja, ska väll sova snart, om det går!

Myggbett?

Efter kubbspelade förra veckan drabbades jag av riktigt jobbiga myggbett.
Vid just foten var det värst de kliar som fan och de bränner. Ibörjan såg de ut som två feta myggbett som svullnade mer o mer efter dagarna som gick och på söndagen var de alldeles blått o lila o de såg fan inte bra ut :P haha Dom här hemma sa åt mig att fixa tid hos doktorn o kolla de men vad då tänkte jag de är ju bara myggbett så igår drog jag till apoteket o köpte salva för mygg bett i tron om att det skulle kyla o kliandet skulle gå över, men icke sa nicke haha Så när jag kom hem från mariefred så Dutta jag på kortison salva och då brukar sånt här faktiskt dämpa men nej inte det heller :S Helt skumt, så idag drog jag till akuten o där sa dom att det inte såg ut som myggbett utan HUGGORMSBETT. Jajamensan jag har blivit biten av en orm utan att märka det hahaha, så fick allafall tid hos doktorn på vårdcentralen sen fick jag utskrivet en stark kortisonsalva som jag ska njuta av imorogn när jag får hämta ut den... för idag hann apoteket stänga för mig :( illa.
Aja och de här bettet kan komma o gå över om några veckor, kul några veckor? Med det här plågande kliandet haha, jaja längtar tills jag får kortison salvan, Nu får jag väll nöja mig med den här svaga skiten jag har och ta ipreeeeeeen.

MEN tack o hej för mig. Nu måste jag fixa saker som borde gjorts för längesen.  Hur ska jg orka gå med denna svullna fot till stan imorgon? =(

regnregn

Jaa de regnar fanimig jävligt ofta på sommrana. :( trist ju, mer regn än sol. varför? buhu
Ja idag har jag annars bara tvättat o lagat mat, ska städa rummet med jobbigt:P Men så senare blir det nog en promenad med fast det regnar, måste ju få röra på mig lite hehe.

Och vad händer i veckan då? Jag måste till arbetsförmedlingen nu i veckan iallafall =( tråkigt
Ingen som vet något jobb man kan söka? vore ju skönt om man kunde få ett jobb!
Ajaa, funderar på o kanske söka till komvux till hösten, fia? får se med de haha jag o plugga går inte ihop, tyvärr hihi.
Men nu ska jag vika tvätt haha roligt eller vad.?!

dålig uppdatering...

joo jag vet. Jag är riktigt dålig haha. De är roligt ett tag sen blir det bara tråkigt men vad ska man göra :) hehe.
Jaa annars så har de väll varit en härlig sommar va? utan regnet såklart, fast det var väldigt skönt när regnet kom då det hade varit stekhett i några allt för många dagar. Var ju nästan i koma haha  :)

Jaa eftersom klockan är väldigt mycket nu så ska jag krypa ner i sängen o vänta på att min lilla baby ska komma hem från sitt jobb :) hihi. godnatt.


Fjärilen jag tog kort på häromdagen =)

RSS 2.0